Målvaktsbenskydd saknas



Om någon känner till var de här benskydden finns, meddela någon av ledarna snarast eller meddela via kommentar till artikeln. Daniel glömde skydden på Sävstaås, och senast var skydden synliga i kvarglömt-korgen efter sportlovslägret. Färg: svart-vit-blå märke: VIC 3000.

Påminnelse

Mats och jag kommer snart att bjuda in till säsongavslutning - håll koll här i bloggen! Men, fram till dess så har ni som lånat bandybyxor tid på er att lägga era lånade bandybrallor på ett bra ställe så att ni kan lämna in brallorna till Björkman i samband med avslutningen. Jag kräver inte att byxorna ska vara varken tvättade eller strukna när de återlämnas, är det någon fläck någonstans kanske den går att gnugga bort med våt trasa.
Vi hörs/ses!

Biljettinfo.

Saxat från Bandyfinalen.se :

/Vi besöker Bollnäs för att svara på frågor om biljetter
 
I samband med att Bollnäs Bandy löser in alla sina sålda optioner till SM-finalen på torsdag i ishallen så kommer även representanter från Bandyfinalen att finnas på plats för att svara på eventuella frågor kring evenemanget samt hantera eventuella bokningar på fel sektioner.
 
Vi finns på plats mellan kl. 09:00 – 14:00./

Schysst service, eller hur!

Trubbel med SM-finalbiljetten?

Har du köpt biljett till SM-finalen, och råkat hamna på fel sektion eller inte lyckats skriva ut biljetten? Hjälpen är nära.
Håll utkik på www.bandyfinalen.se så kan du se när och var du kan byta ut biljetten i det mobila ticnet-kontor som kommer att upprättas i Bollnäs under vecka 11.

Semifinal 3, torsdag 10/3

På torsdag ska vi visa Villa BK vilka som är störst, bäst, vackrast och som spelar bästa bandyn - BOLLNÄS!!!
Före matchen ska ungdomsbandyn i Bollnäs GIF visa upp sig runt planen för att visa publik och motståndare att återväxten i föreningen är tryggad för många år framåt.
Ta på din KOSA-overall, kom till hörnet av planen där man går av och på isen - alltså hörnet mot Gula Huset. Samling 18.30, kom i tid. Gäller även bollkallarna, ni kan ta med hjälmarna på en gång. Västar och fikabiljetter får ni av Björkman strax före inmarsch. Bollkallar för kvällen blir Kim Lindgren, Filip Säll, Mathias Norlin och André Korhonen.

Sportlovsveckan

Måndag 7/3: Sportlovslägret, allmänhetens åkning 12-13.45
Tisdag 8/3: Sportlovslägret, allmänhetens åkning 12-13.45, A-lagsmatch mot Villa BK semifinal 2/5 19.00 bollkallar Johan Björkman, Karl Lagerhäll, Ville Söderlund och Johan Öqvist.
Onsdag 9/3: Sportlovslägret, allmänhetens åkning 12-13.45
Torsdag 10/3: Allmänhetens åkning 12-13.45, A-lagsmatch mot Villa BK semifinal 3/5 19.00 bollkallar Kim Lindgren, Filip Säll, Viktor Häll och Mathias Norlin. För att göra en häftig inramning ska alla spelare i ungdomslagen marschera in före matchen. Klädsel: KOSA-overallen. Mer info kommer under veckan.
Fredag 11/3: Allmänhetens åkning 12-13.45
Lördag 12/3: P10/11 träningstid 9-10.15, föräldrar uppmanas att ta med och på sina skridskor. Kom bara ihåg att hjälm är obligatoriskt, bandyklubba i handen är inte heller helt fel. Allmänhetes åkning 16-18.
Söndag 13/3: Bandykul 9-10.15
Ledarna kommer att bjuda in till någon sorts avslutning, oklart med dag-plats-tid samt när-var-hur. Håll ögonen öppna, mer info kommer.

BOLLNÄS I SEMIFINAL ! Lite ändringar för bollkallarna

Sirius är utslagna och Bollnäs gick vidare till semifinal! Det betyder att det blir några omkastningar för oss. Bollkallar i tisdagens match blir Johan Björkman, Karl Lagerhäll, Ville Söderlund och Johan Öqvist. Om ni redan nu vet att det inte funkar för er med bollkalleriet den 8:e, meddela snarast.
Semifinalspelet på hemmaplan fortsätter på torsdag 10/3, hade då tänkt ha följande bolkallar: Kim Lindgren, Filip Säll, Viktor Häll och Mathias Norlin. Förhinder den 10:e..? Hör av er till Björkman.

RSS 2.0