Påskbjörkarna ska bort!

På måndag kväll, 25/4, ska påskbjörkarna plockas bort. Det skulle vara bra om någon släpvagnsägare kunde vara behjälplig.
Vi var ett bra gäng som fjädrade på, och satte upp björkarna i söndags. Tack ska ni ha! Nu när björkarna ska bort ser jag helst att andra föräldrar gör ett kortare arbetspass. Sätta upp tog 1,5 timme - ta ned björkar kan vara klart på 15 minuter. Hör av er via SMS till Björkman 070-547 20 64

Påskbjörkar m.m.

Hej allihopa!
Nästa söndag, den 17/4, ska vi sätta upp påskbjörkar i Bollnäs centrum. Det går till som så att någon med släpvagn hämtar björkarna vid Sörängs marknad, de är då huggna och lagda i en hög som väntar på hämtning av oss.
Björkarna körs in till centrum, förslagsvis till parkeringen vid Stadshuset. Där hjälps så många som möjligt åt att klä med fjädrar och snöra fast björkarna vid resp. butiksentré. Om vi börjar vid 14-tiden så är vi klara till senast kl 16 tror jag. Allt material som behövs kommer att finnas på plats. Den 25:e på eftermiddagen tar några av oss ned björkarna.
Sedan står Stadsloppet på schemat, i mitten av maj. Bollnäs Vårmarknad står sedan på tur, och till midsommar sätter vi ut nya björkar.
Påskbjörkarna ger hyfsat klirr i kassan, och det behövs även hyfsat många medhjälpare. Mejla eller SMS:a till Björkman att du kan vara med och hjälpa till, och har du bil och släpvagn är det ännu bättre!
Vi ses!

RSS 2.0