P11-poolspel i Ljusdal söndag 5/12

Vid onsdagsträningen meddelar vi vilka spelare som är aktuella för att åka till poolspel i Ljusdal på söndag. Matchtider är ännu inte klara, men troligen åker vi buss från Bollnäs vid 8-9-tiden på söndag morgon.
Lunch erbjuds i Ljusdal för 50:-, gäller endast spelare och ledare.
Medföljande föräldrar får förhandla om egen ev. lunch på plats eller gå till något närliggande mathak i Ljusdals centrum (cirka 5-10 minuters promenad).

Summering av ledarträff 30 november

¤ Vid kommande poolspel kommer vi att dela upp mer strikt än tidigare i åldersgrupperingarna, dvs i P11 utgörs basen av spelare födda 99-00. I P10 är basen spelare födda 01-02.
¤ När vi delar upp enl. ovanstående behövs fler ledare/medhjälpare. Säg till om du kan delta på något sätt, du behövs!
¤ Kom alltid ihåg hjälm med galler och halsskydd. Det är faktiskt obligatoriskt i ungdomsbandy med dessa skydd, och utan dem ska ingen delta i vare sig match eller träning.
¤ Vi bestämde att vår egen köldgräns för utomhusträning går vid -13 grader C. Istället kan man ha teori, och/eller något enkelt pass med fysträning under ishallens läktare (inomhus).
¤ En föräldraträff tar vi den 8/12 i samband med träningen. Bland annat ska vi prata om våra kommande poolspel, och vad som måste göras i samband med ett poolspel. Vi ska även informera om derbyt på Annandagen mot Edsbyn.

Poolspel = när flera ungdomslag under en dag spelar matcher mot varandra. I poolspel för ungdomar räknas ingen tabell fram, matchresultaten "glöms" när matcherna är avklarade. Poolspel arrangeras av de deltagande föreningarna i tur och ordning, ett till två poolspel per månad är vanligt.

Snart dags för match!

Här kommer spelprogram för våra killar.

Spelprogram säsongen 2010/2011
Poolspel Gästrikland/Hälsingland.

P-10
19/12 Bollnäs
8/1 Edsbyn
5/2 Sandviken
19/2 Broberg

P-11
5/12 Ljusdal
18/12 Sandviken
23/1 Bollnäs
29/1 Broberg
12/2 Edsbyn

Som bonus till er som har barn i P12 lägger vi med P12:ornas spelprogram också.
P-12
(Kan spelas som 9 eller 11 manna)
12/12 Edsbyn
16/1 Bollnäs
23/1 Sandviken
6/2 Norrham
20/2 Falun

 

 


Definitiv deadline på söndag

På söndag, direkt efter träningen, slår vi igen pärmen med efterbeställningarna. Ni som ännu inte hunnit med att prova ut rätt storlek på värmedressen, gör det nu. Ni som skulle ta ställning till byte av storlek, från XS till 160 cl, meddela senast söndag.
Har ni redan fått er värmedress i rätt storlek så är det dags att betala, har ni redan betalt så är det bara att bortse från denna uppmaning.

Sista (?) rycket med värmedressarna

Ni som fick för stora dressar, storlek 3/XS, kan ta er till Intersport i Bollnäs och prova den storlek som är ett snäpp mindre (2/160). Meddela sedan Björkman om ni vill beställa 2/160 eller behålla 3/XS.
Ni som inte hann med i förra beställningen kan också passa på att besöka Intersport i Bollnäs för att prova ut rätt storlek. Meddela även ni till Björkman vad ni tänker beställa.
Om du är intresserad av att köpa någon av de överblivna 3/XS-dressarna, meddela Björkman. Första tjing har förstås de som beställt dressarna, ifall de skulle ändra sig och vilja behålla (den för stora) dressen. Andra tjing har de som ställt sig i kö hos Björkman. Tredje chans kan gå till vem som helst i föreningen, fjärdeläget kanske blir i souvenirshopen...vad vet väl jag.
Hinner ni iväg och prova dressar under lördagen så kan vi göra en beställningslista på söndag och beställa på måndag. 
Värmedressföretaget heter KOSA, i deras produktkatalog som finns på nätet anges följande:

Storlekstabell
0 = 120
1 = 140
2 = 160
3 = XS
4 = S
5 = M
6 = L
7 = XL
8 = XXL

Lycka till med provandet, vi ses på söndag!

Träningar v. 46

Den här veckan har P10 träningar på onsdag 17/11 16.30-17.30, och på söndag 21/11 10.30-11.45 . Bandykul har tiden på söndag morgon, 9.00-10.15 .
Alla träningstider fram till och med v. 50 finner ni under "Kategorier" -  träningar i menyn till höger. Ev. ändringar meddelas via bloggen. 
På söndag, i hemmamatchen mot Boltic, är bröderna Korhonen och bröderna Pärlenskog bollkallar. Matchen börjar kl 17.00, vi kan träffas innanför entrén 16.30 för lite instruktioner.
Jag räknar med att lämna ut resterande värmedressar på onsdagsträningen.

Klart för leverans!

I morgon, lördag, börjar vi dela ut de förbeställda värmedressarna. Priset hamnar på 380 kronor styck.
Vid träningen i morgon, samt på söndagsträningen, kommer ni att kunna hämta ut era dressar. Helst jämna pengar. Den gamla vanliga policyn gäller även nu - inga pengar in, inga plagg ut.
Givetvis går det att vänta med hela hanteringen till ett annat tillfälle. Fyra dressar är "restade", de kommer att vara färdigtryckta på tisdag 16/11.

Värmedressarna klara

Nu är våra värmedressar klara.
Priset ska vi räkna lite mer på. Mer info kommer via bloggen så fort kalkylen ligger klar.
Troligen börjar vi lämna ut dressarna under helgen, både på lördag och söndag.

Förslag bollkallar

Nu har jag plockat ihop ett förslag till bollkalleschema. Ta en titt, fundera om det passar, det går bra att meddela synpunkter i samband med helgens träningar.
Där det står + två föräldrar önskar vi att de finns med som back-up om det skulle gå livligt till. Inte direkt bakom målet, men väl i god närhet till bollkallarna till, exempel vid en hörnflagga. Anledningen är att föreningen betraktar vissa matcher som högriskmatcher. I grundserien finns fyra sådana matcher. Jag ser helst att föräldrarna klarar ut vem som gör vad, på egen hand.

Sön 21 nov BGIF-Boltic André och Oscar Korhonen, Ludvig och William Pärlenskog
Fre 10 dec BGIF-Hammarby Erik Stark, Viktor Häll, Oskar Helin, Simon Strömbäck + två föräldrar
Fre 17 dec BGIF-Broberg Sebastian Lundin, Johan Björkman, Ville Söderlund, Lucas Leek + två föräldrar
Sön 26 dec BGIF-Edsbyn Melker Sahlin, Tóbias Johansson, Simon Eismar, Edwin Öqvist + två föräldrar
Sön 2 jan BGIF-Vänersborg Martin Larsnils, Jonas Persson, Filip Säll, Albin Arousell
Sön 9 jan BGIF-Västerås Karl Lagerhäll, Melker Bergqvist, Mattias Olsson, Joakim Larsson + två föräldrar
Ons 12 jan BGIF-Sandviken Melker Sahlin, Oskar Helin, Johan Öqvist, William Lindgren
Tis 18 jan BGIF-Tillberga Simon Strömbäck, Filip Säll, Tobias Johansson, Christopher Widéen
Ons 9 feb BGIF-Vetlanda André och Oscar Korhonen, Ludvig och William Pärlenskog
Fre 18 feb BGIF-Villa Klas och Emil Hildingsson, Simon Eismar, Jesper Larsson

Om ni känner att ni glömts bort eller fått för många arbetspass, att ingen hänsyn tagits till ev. samåkning, att planeringen är klantig o.s.v. så är det bara för att jag inte riktigt har koll på vad alla heter och därmed också var de bor. Men, det här är som sagt ett förslag. Ny fördelning sker när vi vet vilka hemmamatcher vi får i (ev.) slutspel.

Bollkallar mot Haparanda

På fredag 12 november spelar vårt A-lag hemmamatch mot Haparanda. Bollkallar blir Joakim Larsson, Mattias Olsson, Adrian Carlsson och Adam Westh. Samling 19.30 innanför entrén vid matchkontoret, matchen börjar kl. 20. Kom ihåg hjälmen, komplett med galler. Ev. återbud fortast möjligt till Björkman.
Nästa träning P10 lördag 13:e kl. 12-13.15
Nästa träning bandykul söndag 14:e 09-10.00
Värmedressarna vi beställde är snart klara, troligen om cirka en vecka.






Ändrade tider i vecka 45

Vi har nya tider i vecka 45.

Måndag 8/11 kl 18.15-19.15
Lördag 13/11 kl 12.00-13.15

Tiderna på onsdag 10/11 och söndag 14/11 enl. tidigare utskick är strukna. Berätta gärna om ändringarna för dina kompisar så att ingen åker till Sävstaås på fel tidpunkt.

De här ändringarna berör i första hand P10. Bandykul har fortfarande sin tid på söndag 09.00-10.15  .


Tack ska ni ha alla parkeringsvakter och bollkallar


Stort tack till alla er som hjälpte till att göra bandyparkeringen till en formidabel succé ikväll!
Det här gör vi om den 2/1 2011.
Bollkalleschema för resten av säsongen ska jag försöka plocka ihop snart, kanske redan till söndag. Det blev lite bråttom idag, men det funkade bra tack vare Klas, Emil, Melker och Christopher. Tack grabbar, ni gjorde ett bra jobb!

Träning onsdag 3/11

Jag har just pratat med vaktmästeriet på Sävstaås. Bedömningen från vaktmästarchefen Fredin är att det går att hålla träning som planerat.
Enligt prognoserna kommer regnet att avta framåt kvällen, och ismakarna kommer att sköta om planen efter bästa förmåga så att den även håller för en A-lagsmatch lite senare ikväll.
Då kör vi! Ni som har lust att köra ett pass i höstrusket är välkomna att göra det mellan 16-17. Först av allt, mellan 15-16, kan de som behöver låna bandybyxor komma och prova ut ett par.
Kom ihåg...träningen är inte obligatorisk, och vill man hellre stanna hemma så får man göra det.
Vi ska vara bollkallar hela säsongen ut, fick jag reda på idag.
Ikväll har jag två klara, men det fattas två bollkallar, så om två st. kan tänka sig att vara bollkallar i kvällens match mot IFK Kungälv så blir fler än jag glada.
Först till kvarn alltså, ring Janne Björkman på 070-547 20 64 om du kan vara bollkalle ikväll!

RSS 2.0