Midsommarbjörkarna hämtas i Röstebo 19/6

Det har kommit budskap från vårt bandykansli:

/Björkarna hämtas söndag den 19 juni från kl. 14.00 i Röstebo,                                                                                                                                                                            höger sida strax före busshållplats Röstebo och Leif Larssons hus.                                                                                                                                           
Kan någon i varje lag ordna med en släpvagn att frakta björkarna i ?                                                              
Ta med en mindre såg eller kniv, så att ni kan fixa till björkarna på plats när ni sätter upp dom.                                                                                                                    Björkarna får EJ vara för långa – de måste anpassas till platsen de står på. ( vi fick tyvärr en hel del klagomål på björkarna i påskas )                                                                                                                                                
Varje lag måste även ta med några dunkar med vatten till björkarna.                                                                                                                                                                      Ullis ordnar med plastbyttor och snören som kommer att finnas på plats vid er hög när ni hämtar björkarna.                                                                     
Kom ihåg att björkarna skall tas ner senast 27 – 28 juni./

Hjälpsamma händer kan höra av sig till Mats eller Janne, tel.nr. och e-post finns i tidigare inlägg.
Midsommarbjörkar går fort att hantera, till skillnad från påskbjörkaarna så behövs ju inga fjädrar som ska pillas fast. Det ni!


Nu är det snart dags för midsommarbjörkarna

Föreningen behöver föräldrarnas hjälp med att sätta upp midsommarbjörkar. Under helgen 18-19 juni ska vi hämta björkar (just nu oklart var) och köra in till centrum, samma område som vi hade vid påskhelgen. Just den här helgen är jag (J Björkman alltså) borta på fotbollscup i Hudiksvall, så jag hinner inte hem till uppsättningen. Men, jag kommer att göra en del av säljjobbet innan jag åker bort, annars har ni andra inget att sätta upp på centrum. Jag tycker det skulle vara bra om de föräldrar som riggade påskbjörkarna får ledigt den här gången, och de föräldrar som inte kunde vara med i påskas tar över ruljangsen nu till midsommar. Tacksam för svar, meddela till Janne Björkman 070-547 20 64 eller [email protected] . Det går bra att höra sig till Mats Arousell också, mejladress [email protected] eller SMS 073-0456145 .
Tack på förhand!

RSS 2.0